leoniethijssen.reismee.nl

reacties

Hoi allemaal,

We hebben even pauze om het zo maar te zeggen, net uitgecheckt en vertrekken over een uurtje verder. Ik heb even enkele reacties van jullie allemaal gelezen, is toch wel grappig om zo contact te houden.

Liseo; ik hou ook van jou natuurlijk en ben blij dat ik je volgende week zondag weer zie, en natuurlijk je zusje. Ik wil eigenlijk een leuk cadeautje voor je meenemen maar dat word misschien nog lastig. Ik hou mijn ogen open.

Saar?Lianne; ik heb niet zo'n goed geheugen vooral niet op vakantie, had even de site van de organisatie geopend.

Het plaatsen van de foto's lukt niet meer zo. Computers zijn wat traag, maar als ik thuis ben zet ik er wel wat foto's bij.

We treffen het de hele tijd met het weer, mijn neus is echt rood (das minder). Overal waar we komen zeggen ze dat ze de laatste 2 weken regen hebben gehad. De enigtse regenbui die ik gehoord heb is 's nachts, en 1 overdag.

Het fietsen was best pittig, vooral het klimmen was zwaar. De eerste dag viel nog mee, was een kleine klim. De tweede dag ging ik alleen met 1 uit de groep en Petra (gids) naar een klooster. Dat was afzien, echt respect voor de tour de france. We dachten dat we er waren en waren de lokale gids zo voorbij gefietst. Dus best trots waren we. Helaas bleek dat we er nog lang niet waren. Wij weer de fiets op,alle standen in zijn 1 gezet. Maar helaas ik moest toch al vrij snel af stappen en de rest lopen. Ik geloof dat het een half uur lopen was. Continu klimmen. Daarna de kora gelopen, die duurde een uur. Met een kleine groep (4 dus) zie je veel meer en kom je bij de mensen (vrouwelijke monnik) binnen. Echt super!!! Vervolgens het klooster in daar hebben we trappen gelopen, echt weer afzien hoor. Maar toch merk ik dat de conditie vooruit gaat. We hebben handige tips gekregen over welk tempo je de trap moet lopen. We zaten hier geloof ik op 4200m hoogte. Echt minimale zuurstof. Maar goed, we hebben het gedaan. Ze zeggen dat als ik nu in Nederland ga sporten dat ik echt topconditie heb, maar dit is alleen de eerste 3 weken, dan is alles weer weg. Ik ben eens benieuwd.

Gisteren hadden we een reisdag, door de bergen over de passen tot 5000m hoogte. Wat een wegen af en toe en wat een geslinger. WE kwamen langs een mooie gletsjer en een super blauw meer. Echt mooi Ook hier merkte je de hoogte wel even.

Nou ik laat het hier weer evenbij, want de privacy is hier echt leuk (nihil) ze zien hier een leuke foto en leggen hun kin zowat letterlijk op je schouder om te zien wat het is. Ik vind het wel humor hoor, wij zouden zo iets niet snel doen. Maar ja wij preutsen nederlanders poepen en piessen ook niet op straat of op een gezamelijk toilet met een schotje er tussen.

Oh ja, de groep is nog steeds erg leuke groep. Gaat allemaal heel gemoedelijk en als er iemand iets heeft (is er een door de rug gegaan) dan hup met zijn alle even helpen of informeren.

Nou ik moet stoppen, mijn tijd is bijna om. Daarbij weet ik niks meer te vertelschrijven.

groetjes Leonie

ps Marieke; John heeft leuk cadeautje voor je gekocht, hij had dan ook wel 3 vrouwen bij zich toen hij het kocht. ;)

Saar

Hoi Leonie!

Als ik het goed begrijp heb ik vanaf volgende week een topsporter tegenover me wonen ;)

Ik lees iedere keer ook weer dingen die me verbazen...open en plassen op straat?? Aiaiai...

Fijn dat jullie zo'n leuke groep hebben die allemaal op elkaar letten! Wel een prettig idee ;)

Geniet van je laatste weekje!

Groetjes, Saar

Bernie

Hallo Leonie,

ik zie dat het goed met je gaat, een bere conditie, en vast na die drie weken in Holland ook nog wel. Fijn om te lezen dat het "reisje"je zo goed doet. Had je echt nodig. Goede beslissing om toch te gaan.

Groetje Bernie

Tessa

Wat leuk om al je verhalen te lezen, zo zijn we er allemaal een beetje bij!
Ik ben heel benieuwd naar de rest van je foto's en je live verhalen!!
Geniet er nog van en tot snel!

Liefs, Tessa

Marieke

Hoi Leonie,
Ik had al gehoord dat hij niet in staat was alleen iets te vinden. Fijn dat jullie zo goed voor hem zorgen!
Let je deze week nog goed op hem en zorg je dat hij heelhuids terug komt?
Veel plezier nog deze week!
Groetjes Marieke

Chris en Nellie

Ha die Leonie, wat leuk om je zo een beetje te volgen. Wij herkennen wel wat waar jij nu van geniet. Wij zijn benieuwd naar jouw foto's. Geniet nog van deze laatste week en kom behouden thuis.
Groetjes Chris en Nellie

willy.

Zo te horen gaat het allemaal nog goed daar in het verre Oosten.Als je zo contact hebt lijkt het heel dicht bij. Heb je niet in de gaten dat je toch heeeeel ver weg zit.
Geniet nog en tot snel

els

Ha Leonie,
Wat een geweldige reis en wat is het afzien zo te lezen, wij maar denken dat we hard moeten werken ha ha. Lieve Leonie geniet van de laatste week in het verre oosten. Hopelijk schrijf je deze week nog zo'n leuk verhaal. Ben benieuwd wat je nog allemaal hebt meegemaakt.

corina

Hey scheet!!!

Hier even een berichtje van uit een warm Frankrijk!!!Leuk om zo je verhalen even bij te lezen want ik lag het een en ander achter maar aangezien sander graag de laptop meeneemt en een wifi kaart gekocht heeft die hij never nooit niet van zijn leven opkrijgt dacht ik kom maar eens hier met die laptop en dan zal ik eens een berichtje sturen naar onno. Nou ik heb weer genoten van je verhalen en wens je nog een leuke laatste week en wij zien elkaar volgende week weer!!!! Dikke kus van Jens en liefs van ons

Wilma

Ha die Loni Loni,
Je zult wel denken van die peet van mij hoor je ook niets meer. Nou hier komt ie weer, wat een mooie belevenis en inderdaad mooie mensen, prachtige foto's die wij natuurlijk graag allemaal willen zien. Zelf ben ik weer in Bella Italia na 2 mooie reizen maar dan is het toch ook weer erg leuk om iemand anders zijn/haar ervaringen in een heel andere cultuur te lezen en te zien. Geniet nog van je laatste dagen en have a safe trip back home! Zie je! Wilma xxx