Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Leonie
Hee Lieverd,
Tuurlijk reis ik met je mee, jammer niet in t echie, maar zo ben ik wel beetje bij je hoor, hihi.
Echt supertof van je dat je gaat en je hebt het verdiend!
Dus ga lekker genieten...........................................
Ik ga je wel erg missen hoor.
Liefsxxxx je Buur
Hee Buuffie,
Nog maar 10 daagjes en dan ga je een geweldige reis en tijd tegemoet.
Enjoy!!
Liefs je Buur
Meisje jij fijn reis en jij geniet. Veel verhaal schrijf zo wij kan lees is leuk. Jij lekker eet is goed zeggen ze daar elke dag chinees yammie yammie.
Nou veel plezier en wij spreek.
Groet
Ha die Leonie
Ik wens je een superfijne reis, geniet ervan.
Ben erg benieuwd om te horen hoe het is. Heel veel groetjes en tot hoors.
Hee Maatje,
Gisteravond kwam je bij mij om je backpack te wegen en wenste ik je een goede reis en vlucht toe en als het goed is zit je nu in het vliegtuig op weg naar de mooie locaties.
Ik mis je nu al maar weet zeker dat je de mooiste tijd door gaat brengen daar.
Liefsx je Buur
Tjeesus wat een druk schema. Heb je nog wel tijd voro vakantie daar?
Hee Maatje,
Ik ga er vanuit dat je een goede vlucht hebt gehad en dat je veilig aangekomen bent in Beiing, vast wl.
Ik hoop dat je lekker aan het genieten bent!
Liefsx
Hé lieve Leonie!
Hopelijk ben je goed aangekomen en kan je je prachtige reis beginnen. Ik ben heel benieuwd naar je verhalen en ik ga je volgen!
Heel veel plezier!
Ron en Angelique hebben gisteren trouwens een dochter gekregen, Jessie! En ik ben peettante!!
Liefs, Tessa
Ha Loni Loni,
En zit je al heerlijk van de chinees te genieten? Ik hoop dat je een supervakantie hebt en krijgt en ik ga proberen je te volgen, al zal dat wel niet altijd lukken in de wateren van Alaska, maar als er bereik is dan ben ik er!
groetjes Wilma xxx
Ha die Leonie
wat leuk dat we je kunnen volgen.Volgens mij heb je al heeeel veeel gezien.We zien graag een paar foto's van je!!
Geniet er lekker van wij zullen je op deze manier wel volgen!!
Groetjes van ons allemaal
Hee Leonie, wat leuk dat je deze reis bent gaan maken. Ik was je spoor even kwijt maar dankzij Bernnie heb ik hem weer. Te gekke reis joh! Hele fijne tijd, geniet ervan.Tot in november dan ben ik ook weer van de partij.
Groetjes Mieke